Inventaris

Buiten bij het zwembad vindt u een witte eettafel met 6 kuipstoelen inclusief kussens. Er staan twee grote ligbedden met kussens. Een wasrek kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de natte handdoeken.

In de woonkamer vindt u naast de gebruikelijke inboedel onder andere een televisietoestel, in de hal staat een wasmachine. In de keuken is er een koelkast, een vaatwasser, een keramische kookplaat met afzuigkap en voor 6 personen bestek, voor 6 personen ontbijt en diner borden, kop en schotels, pannen, schalen, diverse messen, theeglazen, long drink glazen, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een tosti ijzer en keukenlinnen.

In het huis is ook aanwezig; een campingbedje, een strijkplank met strijkijzer, een stofzuiger, een bezem etc.  In de badkamer ligt badlinnen (in principe geen badlakens), in de slaapkamer ligt bedlinnen en er is een kluis.

We verzoeken iedere vakantieganger vriendelijk als artikelen leeggemaakt worden en het is niet op voorraad in huis, dat men het betreffende artikel weer aanvult.  Dan denken we dus aan zeeppompjes, afwasmiddel, vaatwasser blokjes, wasmachine middelen.  Het is trouwens erg fijn als er een fles water in de koelkast staat voor de volgende vakantiegangers.  U wordt dringend verzocht in huis niet te roken, de asbakken zijn voor buiten gebruik. Het water kan in grote flessen gekocht worden bij o.a. supermarkt Yildiz. Er zit statiegeld op de oude fles.