Tarieven

Voor de maanden mei en juni berekenen we € 72,– per nacht ofwel € 500,– per week.

Voor de maanden juli en augustus berekenen we € 86,– per nacht ofwel € 600,– per week.

Voor de maanden september en oktober berekenen we € 72,– per nacht ofwel € 500,– per week.

Voor de maanden november tot en met april berekenen we € 43,– per nacht ofwel € 300,– per week.

De huur is altijd exclusief schoonmaakkosten € 35,– en exclusief elektra (€ 0,20 per kwh). De waarborgsom is € 300,–, dit betaalt u op het moment dat u de sleutel ontvangt.  Indien u de sleutel inlevert aan het einde van uw vakantie, dan zal Nuran, onze beheerster, de schoonmaakkosten en elektrakosten van de waarborgsom afhalen. Het restant van de waarborgsom zal Nuran contant aan u overhandigen.

Indien u bijvoorbeeld 9 dagen wilt dan kan dat uiteraard ook, in verhouding ontvangt u dan de berekening.

Neem even contact op of onze villa nog beschikbaar is in de periode welke u op vakantie wilt gaan;

Franny van der Hout, Beiaardierlaan 21, 2694 BL, ’s-Gravenzande, Nederland. Telefoon 0174 413536 of 06 12429954 of neem contact op via het contactformulier.

Een auto kan men huren voor gemiddeld 25 euro per dag voor benzine en voor gemiddeld 30 euro per dag huurt men een auto die op diesel rijdt.  Een taxi ritje heen en weer naar een van de twee dorpjes kost ongeveer 12 euro. De bus rijdt ook dagelijks vaak heen en weer. De bushalte is op loopafstand van onze villa.

De afstand vanaf Utrecht naar Belek is 3800 kilometer, de vliegreis naar Antalya duurt gemiddeld 3,5 uur, een ticket kost gemiddeld € 100,– tot € 300,–. Vanaf het vliegveld naar onze villa is het ongeveer 25 kilometer, met een half uur kunt u dus in ons privé zwembad liggen.  Voor 2 keer € 35,– is totaal € 70,– (gebaseerd op 4 personen in een auto) wordt u heen en terug gebracht van en naar het vliegveld Antalya.

De elektra meter zit naast de voordeur, kastje openen en T stand opnemen.  De stand gaat vanaf T1 t/m T4 naar T. Opgeteld 1 t/m 4 geeft T aan. Per kwh berekent Nuran, onze beheerster, € 0,20.  Nuran of een van haar medewerkers geven u de sleutel bij aankomst en nemen de sleutel in ontvangst aan het einde van uw vakantie.  Indien u een probleem heeft of bijvoorbeeld extra schoonmaakbeurten wilt omdat u lang in ons huis verblijft dan kunt u dat bij Nuran of een van haar medewerkers aangeven.

Het adres van Belek Holiday Residence Sitesi is;  Serik Kadriye Beldesi Alan Mevkii 112 SK. No. 1 TR 07500 Serik Antalya.

Het klimaat;  In de koudere periodes, de maanden december en januari is het gemiddeld 18 graden, dan loopt de temperatuur op en bereikt in de zomer 40 graden.

De algemene voorwaarde die wij hanteren is dat wij niet verantwoordelijk zijn voor ongevallen of vermissingen tijdens uw vakantieperiode.